20 jun
2016

Het bedrijf

RMA heeft meer dan 25 jaar ervaring, begeleidt persoonlijk en deskundig, gebruikt een no-nonsense aanpak en biedt een totaaloplossing.

Missie

Het is onze missie om sensortechnologie te laten werken voor een gewasteelt die duurzaam en winstgevend is. RMA zorgt voor irrigatiemanagement, ziektemanagement en teeltadvies in zowel binnen- als buitenland.

De adviezen uit sensormetingen geven maximaal voordeel aan telers. Ook draagt sensortechniek bij aan duurzame landbouw door slim om te gaan met het gebruik van water, meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Werkwijze

Wij zijn expert in het vertalen van sensordata naar een dagelijks teeltadvies en begeleiden telers vakkundig en leveren service. Persoonlijke begeleiding en maatwerk in RMA irrigatiemanagement, ziektemanagement en teeltadvies is ons visitekaartje.

De no-nonsense aanpak van ons specialistische en gedreven team zorgt niet alleen voor vertrouwen in technologie, maar vooral voor het menselijke aspect daarin. Want uiteindelijk is het de gebruiker die maakt dat techniek echt meerwaarde heeft. 

Om telers optimaal te kunnen begeleiden ontwikkelen wij eigen software. Hierbij staat eenvoud en gebruiksvriendelijkheid centraal. De sensorgegevens zijn 24 uur per dag via een computer, tablet of smartphone op ons dashboard te bekijken.

De combinatie van onze moderne sensoren en gebruiksvriendelijk dashboard met persoonlijke begeleiding ontzorgt telers volledig.

Kennis

Met onze 25 jaar ervaring in de landbouw weten wij wat er nodig is voor een succesvolle teelt.

Intensieve samenwerking met experts van diverse universiteiten over de hele wereld draagt bij aan onze kennisontwikkeling op het gebied van irrigatiemanagement en ziektemanagement.

Naar aanleiding van (veld)onderzoek zijn diverse publicaties geschreven.