05 jul
2016

Team

Peter Raatjes

Directeur Peter Raatjes stuurt het team aan en is oprichter en eigenaar van RMA. Peter studeerde aan de Agrarische Hogeschool Van Hall Instituut te Groningen met als afstudeerspecificaties Akkerbouw, Informatisering en Bedrijfseconomie.

Van 1993 is Peter als pionier vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de ontwikkeling en vermarkting van de Agri Yield Management systemen voor ziekte bestrijding en water management in de landbouw.

In de loop der jaren heeft Peter in verschillende disciplines ervaring opgedaan: programmeren en database management, project leiding, begeleiding gebruikersgroepen, opstellen financiële plannen, aanstellen en begeleiden van agenten en aansturen van het bedrijf. Kortom een all-rounder.

In 2001 heeft Peter ad-interim een akkerbouwbedrijf van 35 hectare in Emmen gerund.

Peter heeft een breed netwerk van relaties in de agrarische sector alsmede ervaring van het in de markt zetten van innovatieve producten.

Bas Hengst

Foto van RMA medewerker B. Hengst

Als field service engineer is Bas Hengst binnen het team verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de telemetrie- en sensorsystemen bij onze klanten.

Bas is servicegericht, heeft inzicht in techniek, is graag onderweg, denkt in mogelijkheden en is een echte doorzetter.

In Australië kwam Bas in aanraking met de landbouw toen hij daar werkte op een teeltbedrijf van meloenen. Na een intensieve in-house training bij Observator, was hij vervolgens 2 jaar werkzaam in Zuid-Afrika als product specialist voor waterkwaliteit sensoren en -dataloggers. Daarnaast deed Bas als operator en monteur bij diverse productiebedrijven in Twente veel ervaring op.

Wendy van Barneveld

Wendy van Barneveld

Als coordinator business operations ontzorgt Wendy van Barneveld het team en is ze er verantwoordelijk voor dat alles intern bij RMA goed verloopt.

Wendy studeerde Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna werkte ze bijna 20 jaar bij de Rijksoverheid.

In 2000 begon ze bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Als dochter van een veehouder kwam haar binding met de landbouw haar bij de basisregistratie van percelen goed van pas. De afgelopen jaren stuurde Wendy het Klantcontactcentrum van Agentschap Telecom aan.

Haar ervaringen in zowel de landbouw, facility management en met klantcontact zijn goed toepasbaar bij RMA. Wendy is enthousiast, daadkrachtig, oplossingsgericht en kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel.