Team

Ons enthousiaste team bestaat uit mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen. Dit zijn de gezichten achter RMA.

Peter Raatjes

Peter Raatjes

Directeur Peter Raatjes is oprichter en eigenaar van RMA. Peter studeerde aan de Agrarische Hogeschool Van Hall Instituut te Groningen met als afstudeerspecificaties Akkerbouw, Informatisering en Bedrijfseconomie. Vanaf 1993 is Peter betrokken bij de ontwikkeling en vermarkting van de Agri Yield Management systemen voor ziekte bestrijding en water management in de landbouw. In de loop der jaren heeft Peter in verschillende disciplines ervaring opgedaan. Van het opstellen van financiële plannen, programmeren en database management tot het begeleiden van gebruikersgroepen, projectleiding en bedrijfsaansturing. In 2001 runde Peter in zijn vrije uren ad-interim een akkerbouwbedrijf van 35 hectare. Peter heeft een breed netwerk van relaties in de agrarische sector alsmede ervaring met het in de markt zetten van innovatieve producten. 

Bas Hengst

Bas Hengst

Als field service engineer is Bas Hengst verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de telemetrie- en sensorsystemen bij klanten. Bas is servicegericht, heeft inzicht in techniek, is graag onderweg, denkt in mogelijkheden en is een echte doorzetter. In Australië kwam Bas in aanraking met de landbouw toen hij daar werkte op een teeltbedrijf van meloenen. Na een intensieve in-house training bij Observator, was hij vervolgens 2 jaar werkzaam in Zuid-Afrika als product specialist voor waterkwaliteit sensoren en -dataloggers. Daarnaast deed Bas als operator en monteur bij diverse productiebedrijven in Twente veel ervaring op.

Wendy van Barneveld

Wendy van Barneveld

Als coordinator business operations zorgt Wendy van Barneveld voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Wendy studeerde Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna werkte ze bijna 20 jaar bij de Rijksoverheid. In 2000 begon ze bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Als dochter van een veehouder kwam haar binding met de landbouw haar bij de basisregistratie van percelen goed van pas. De afgelopen jaren stuurde Wendy een Klantcontactcentrum aan. Haar ervaringen in de landbouw, facility management en klantcontact zijn goed toepasbaar bij RMA. Wendy is enthousiast, daadkrachtig, oplossingsgericht en kwaliteit staat bij haar voorop.

Bel ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.